ENZIM ALAPÚ SZŐRTELENÍTÉS, VALAMENNYI BŐRTÍPUS ÉS SZŐRSZÍN ESETÉN, MARADANDÓ EREDMÉNNYEL.

AZ EPILAR, MINT TERMÉK

Mit kell tudni az EPILAR termékről?

Az EPILAR SYSTEM egy szabadalmazott, törvény által védett, egyedülálló, a maga nemében páratlan, enzim alapú, maradandó szőrtelenítést eredményező eljárás.

A lézeres és villanófény (IPL) kezelésektől eltérően gyorsan és fájdalommentesen használható minden bőrtípus és szőrszín esetében. Lebarnulás után is, szolárium használata esetén is bármely évszakban, kockázat nélkül alkalmazható.

Az EPILAR rendszer 2 tubus gélt tartalmaz. Az 1-es jelű tubus az INHIBITOR (gátló), a 2-es jelű tubus az ACTIVATOR (aktiváló) hatóanyagokat tartalmazza. A készítmény a szőrtüszőkre gyakorol hatást enzimatikusan. Különösen azokra a szőrtüszőkre hatékony, amelyek aktív, növekedési fázisban vannak.

Az EPILAR módszer is sorozat kezelést igényel. A szőrszálak száma kezelésenként kb. 20 %-kal csökken. A harmadik kezelés után már általában látványos az eredmény, a végleges hatáshoz 6-12 kezelésre van szükség.

A módszert csak a bőrápolásban jártas szakemberek alkalmazhatják. Skandináv orvosok és biokémikusok csapata által került kifejlesztésre az EPILAR rendszer, mely napjainkban már Európa és az Egyesült Államok vezető eljárása a nem kívánt szőrzet maradandó eltávolításának.

Hatásossága az emberi szervezet saját enzimjén, a tripszinen alapszik. Az EPILAR egyedülálló összetételének köszönhetően a tripszin nem lép reakcióba a bőr más anyagaival és szöveti struktúráival, és nem kerül be a keringési rendszerbe sem. Hatásosságát és biztonságosságát meggyőző eredményekkel tesztelték. A több, mint 12 évig tartó fejlesztő munka 2 éves klinikai vizsgálatot és tesztelési időszakot is magába foglalt.

Az EPILAR módszer egyaránt alkalmas nőknek és férfiaknak, hatásos a test bármely részén, szőr- és bőrszíntől függetlenül, mindenféle bőrtípus esetén.

Az EPILAR eljárásnak más kedvező hatása is van. A bőrt simává és rugalmassá teszi, csökkenti a következő szőrtelenítési folyamat fájdalmát, megnöveli a következő szőrtelenítés szükségességének idejét.

Az EPILAR SYSTEM sikeres bemutatkozása Európában 2004-ben történt meg.

Most megérkezett Magyarországra! Használja ki e rendkívüli lehetőséget Ön is!

KEZELÉSI EREDMÉNYEK

• Az EPILAR SYSTEM véglegesen csökkenti vagy teljesen eltünteti a nem kívánt szőrzetet. Valamennyi végleges szőrtelenítési módszer jellemzője: csak az anagen (növekedési) fázisban lévő szőrtüszőkre fejti ki hatását. A test különböző részein eltérő arányban növekszik a szőrzet egy növekedési ciklus alatt. Átlagosan az összes szőrzet 15-20 %-a vesz részt egy ciklusban. Annak érdekében, hogy a legjobb eredményt kapjuk, hosszabb időszakon át kell kezeléseket végezni.

• Az EPILAR módszerrel végzett kezelések eredményeként kb. 20 %-kal csökken a szőrszálak száma minden kezelés után, és megduplázódik az újranövekedési idő két soron következő kezelés között.
• A legoptimálisabb eredmény eléréséhez 6-12 kezelés szükséges általában, de van amikor 3 kezelés is elegendő, ez függ az egyén saját adottságaitól. Nagy eltérés van különböző típusú szőrzetek növekedési ciklusában, és a szőrtüszők számában is nagy a változatosság testtájékonként.

• Az öröklés, a genetikai adottságok, a hormonrendszer működése és zavarai is jelentős hatást gyakorolnak arra, hogy egy személynek sok vagy kevés szőrzete van a test különböző részein.

• Minden kezelés individuális, minden vendégünk személyre szabott figyelmet igényel.

• Átlagosan 4 hetes kezelési szüneteket javasolunk az arcon, 5-6 hetes szüneteket a test más tájékain az első 2-3 kezelés során. A harmadik kezelést követően, az esetek többségében már látványos az eredmény.A kezelések közti szünetek meghatározó szempontja a gyantázásra alkalmas szőrhosszúság elérése, mely 2,5-5 mm. A 4. kezeléstől a kezelések közti szünetek jelentősen eltérhetnek a szőr visszanövési idejének meghosszabbodása miatt.

ELŐVIGYÁZATOSSÁG

• Az EPILAR SYSTEM alkalmazása nem igényel különleges óvintézkedéseket.
Hatásossága az emberi szervezet saját enzimjén, a tripszinen alapszik. Az EPILAR egyedülálló összetételének köszönhetően a tripszin nem lép reakcióba a bőr más anyagaival és szöveti struktúráival, és nem kerül be a keringési rendszerbe sem.

• Nőkön és férfiakon egyaránt alkalmazható.

• Nincs befolyással a kezelés használhatóságára a bőr típusa és pigmentáltsága, így bármely évszakban végezhető.

• Az EPILAR SYSTEM–mel végzett kezelés után (a gyantázás miatt is) 24 óráig kerülendő a napozás, szolárium, szauna, uszoda, fürdőzés és extrém izzadással járó tevékenység.

• Ugyancsak 24 órán keresztül nem tanácsos a kezelt területre krémek, önbarnítók, parfümök, sminkek és dezodorok használata.

• A módszer minden korosztályban alkalmazható. Végezhető hormonális kezelések alatt is.

• Bár a terhességre ártalmas hatása nem ismert, használatát nem javasoljuk.

JAVASOLT KEZELÉSI SZÁMOK

Ezek az átlagos, tájékoztató, jó megközelítésű adatok, de 6-12 kezelés is kellhet, mely egyéni adottságokon múlik (korrektségünk szempontjából fontos, hogy a vendég pl. a 3 kezelést ne vegye 100 %-os ígéretnek).

 

Nők1
Felsőajak (bajusz)3-5
Szemöldök7-10
Áll3-5
Oldalszakáll (pajesz)3-5
Nyak3-5
Hónalj4-7
Has8-10
Bikini és intim területek5-7
Kar5-7
Láb7-10
Férfiak
Mellkas8-10
Hát, váll8-10

MELYEK AZ EPILAR® RENDSZER HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI A VENDÉGEK SZÁMÁRA?

• Egész évben, minden bőr-és szőrtípusra, bármely szőrszín esetén és bárhol a testen alkalmazható.

• Nők és férfiak egyaránt használhatják.

• Egyszerű, fájdalommentes és jól tolerálható eljárás.

• A kezelés csak néhány plusz percet vesz igénybe a megszokott gyantázás / epilálás után.

• Napozás / szolárium a kezelés előtt nem befolyásolja a módszer hatékonyságát.

• Az eljárás csökkenti a következő szőrtelenítési folyamat fájdalmát.

• A kezelés a bőrt selymessé és rugalmassá teszi.

• A visszanövő szőrszálak mennyisége kb. 20 %-kal csökken minden kezelés után.

• Megnő a szőrtelenítési folyamatok közötti idő

• Gátolja az ún. szőr-benövést.

Szemöldök6.000,-
Bajusz5.000,-
Áll5.000,-
Orcák8.000,-
Bajusz + áll8.000,-
Bajusz + orcák10.000,-
Áll + orcák10.000,-
Bajusz + áll + orcák12.000,-
Hónalj10.000,-
Mellek közötti terület 7.000,-
Bimbóudvar körül5.000,-
Hát50.000,-
Mellkas (kulcssonttól bordaívig)30.000,-
Hasfal (bordaívtől az alhasi redőig)30.000,-
Mellkas + hasfal50.000,-
Kézhát8.000,-
Ujjpercek kézen5.000,-
Alkar15.000,-
Felkar15.000,-
Vállak12.000,-
Felső végtag teljes25.000,-
Felső végtag teljes + vállak30.000,-
Bikini12.000,-
Bikini + intim területek20.000,-
Alhas középvonal (köldöktől az alhasi redőig)7.000,-
Bikini + alhas középvonal15.000,-
Bikini + intim terület + alhas középvonal22.000,-
Lábhát6.000,-
Ujjpercek lábon4.000,-
Lábszár25.000,-
Comb35.000,-
Alsó végtag teljes55.000,-
Fenék (keresztcsont felső vonalától a fenék alatti redőig)30.000,-
„Kényes területek” – végbélnyílás környéke20.000,-
„Kényes területek” – herezacskó30.000,-
„Kényes területek” – pénisz20.000,-

TERMÉKKÉPEK: