Kedves Érdeklődő!

Amennyiben igényelni szeretné valamelyik szolgáltatást, kérem szépen e-mailen vagy telefonon keresztül legyen kedves jelezni! Előfordulhat, hogy hosszabb a várakozási idő, köszönöm szépen a türelmét!

MAGNANATURMED@GMAIL.COM

+36309605825

  DOSHÁK (TESTTÍPUSOK) MEGHATÁROZÁSA

HTTP://WWW.KERDOIVEM.HU/KERDOIV/1007247154/

Ennek eredményéről, kérem szépen, hogy e-mailben legyen szíves érdeklődni, mert nem automatikus a rendszer. Köszönöm szépen!

 
HÁZIREND

1. Kezelés előtt javasolt egy nagy pohár víz elfogyasztása, ha nem volt lehetősége, nyugodtan kérjen, szívesen adok.

2. Kérem szépen, a mobiltelefont legyen kedves lehalkítani, hogy ne zavarja a relaxálásban, én is ezt teszem az enyémmel.

3. Kérem szépen, hogy minden test- és arckezelés előtt legyen kedves az ékszereit levenni és helyezze biztonságos helyre, ha ez nem a személyes holmija között van, akkor majd távozáskor, ne felejtse  Magával vinni! Felelősséget sajnos nem tudok vállalni értük.

4. Amennyiben késik, sajnos azt a saját idejéből teszi, a következő vendéget nem tudom e miatt várakoztatni.

5. A lemondásáról legkésőbb 24 órával az időpontja előtt értesítést (telefon, SMS, Viber, Messenger, WatsApp) kérek szépen!

6. A 24 órán belüli időpont lemondásakor, csak akkor tudok legközelebb időpontot adni, amennyiben kifizetésre kerül az elmaradt alkalom ára, ha ez bérletes vagy utalványos vendég esetében történik, akkor az az alkalom elveszett és más időpontra nem váltható.

7. Természetesen kompenzálására kerül, ha nekem kell lemondanom az időpontot.

8. Ha 2 alkalommal nem érkezik meg a megbeszélt időpontra, és ezt nem jelezte előzetesen – sajnos nem tudok több időpontot adni Önnek!

9.  Kérem szépen, a váróban legyen kedves az utcai lábbelit lecserélni az oda kihelyezett papucsok valamelyikére.

Köszönöm szépen a segítő együttműködését!

NYITVA TARTÁS:

Budapesten:  

Hétfőn és Kedden bejelentkezés szerint, rugalmasan


Balatonakarattyán:

Csütörtökön és Pénteken bejelentkezés szerint, rugalmasan (hétvégén zárva). 

– 1. Cím:

1173 Budapest, Madárdomb, Flamingó utca 19.

http://maps.google.com/maps?source=embed&f=q&hl=en&geocode=&q=flaming%C3%B3+utca+19&sll=47.498406,19.040758&sspn=0.327518,0.591888&ie=UTF8&hq=&hnear=1173+Budapest,+XVII.+District,+Flaming%C3%B3+St+19,+Hungary&ll=47.475709,19.239292&spn=0.011603,0.02635&z=15&output=embed

 

 TELJESMÉRETŰ TÉRKÉP – MEGNYITÁS ÚJ ABLAKBAN

Megközelítés tömegközlekedés esetén:
Budapest Örs vezér teréről (kb. 15-17 perc) induló 67-es busz Szürkebegy utcai megállójában  (a Flamingó u. és a Szürkebegy u. sarka) a buszról leszállva csak be kell sétálni az U alakú üzletsor középső üzletébe.

Megközelítés autóval: 

Budapestről kifelé a Liszt Ferenc repülőtérre vezető út (Ferihegyi gyorsforgalmi út) mellett a Gyömrői úton haladva az első felüljáró alatt balra, majd onnan 5 percre, mindvégig balra tartva át a vasúton és az első utcán balra a Flamingó közbe, ott pedig a köz végén a Flamingó utca kereszteződésében. Szemben a középső üzlet. A Rákóczi hídtól 15-20 perc.

Az Örs vezér térről 15 perc a Keresztúri úton át a Tescóig, ott balra, majd a második utcán – Borsó utcán jobbra felfelé haladva egészen a CBA-ig, ott haladva a fő úton balra, az Uszoda előtt elhaladva fel a Madárdombra, követve a 67-es busz vonalát, a Flamingó utcán át a Szürkebegy u. sarkàn, a Nemzeti Dohányboltig, majd ott leparkolva a középső üzlet lesz a Magna Natur Med természetgyógyász rendelő.

GPS koordináták: X 19,239 Y 47476

– 2. cím:

8172 Balatonakarattya, Bercsényi u. 1. Napfény pavilonsor 4. (a körforgalomnál, a partra vezető úton, a bal oldali faházak között, a jobb oldali fehér színű faház)


Parkolás: DÍJTALAN

Wifi: DÍJTALAN 

Fizetési módok:

  • készpénz,
  • bankkártya,
  • mobiltárca,
  • SZÉP Kártya (OTP, MKB, K&H)
  • HTTP://SZEPKARTYA.HU/
  • OTP Egészségbiztosítási Kártya

 

Mindkét helyiség KLIMATIZÁLT és a budapesti TÉRHARMONIZÁLT berendezéssel is ellátott (káros rezgésektől blokkolt).


Kérdés esetén írjon bátran:

Email cím:

magnanaturmed@gmail.com

vagy hívjon számkijelzett telefonról   (nem biztos, hogy fel tudom venni, előre is elnézést kérek, próbáljon hívni egész órák előtt pár perccel). Az e-mailekre 24 órán belül válaszolok. Köszönöm szépen a türelmet és a megértést! 

+36309605825